Pusta ja Pampa futisseikkailu valtaa päiväkodit jälleen!
23.8.2017 11:59 Uutiset / Pääsivusto

KePS ja Kemin varhaiskasvatus jatkavat hyvin alkanutta yhteistyötään! :)

Kemin Palloseura järjestää taas syksyn aikana Kemin esikouluikäisille, ja viisivuotiaille Pusta ja Pampa -futisseikkailua, jossa lapset saavat tutustua jalkapalloon leikin keinoin.

Pusta ja Pampa -futisseikkailu on Suomen Palloliiton toimintaa jota KePS on vienyt kaikkiin Kemin päiväkoteihin yhdessä Kemin varhaiskasvatuksen kanssa.

– Futisseikkailu on 5-6 -vuotiaille tarkoitettu tapahtuma jossa aina ensin luetaan satu ja sen jälkeen on neljä erilaista leikkiä pallon kanssa. Viime keväänä mukana olivat Kemin esikouluikäiset ja syksyllä jatketaan päiväkodeissa esikoululaisten ja viisivuotiaiden kanssa, ohjaaja Henna Luoma Kemin Palloseurasta kertoo.

Henna Luoma on toiminut ohjaajana KePS:n futisseikkailussa koko kevätkauden ja jatkaa myös syyskaudella.

– Kaikki on mennyt hyvin ja olen tosi paljon tykännyt tästä. Ja tämä on tosi hyvin otettu vastaan. Lapset ovat tykänneet hirveästi ja varsinkin pojat odottaa milloin laitetaan pelit pystyyn, Luoma toteaa.

– Joka kerta on erilaiset leikit ja parina viimeisenä kertana jo pelataankin. Moni varmasti innostuu jalkapallosta tämän myötä, ja moni jo pelaakin, hän jatkaa.

Jokainen futisseikkailuun osallistunut lapsi saa lopuksi diplomin, kunniakirjan osallistumisestaan. Pusta ja Pampa –futisseikkailu on osa Suomen Palloliiton Kaikki pelissä –kampanjaa joka on suunnattu kouluihin ja päiväkoteihin.   
Lisää uutisia
Kemin palloseura
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Kategoriat