KePS -06
20.6.2017 16:09 Uutiset / E11 KePS-06

Iloa ja Energiaa!

Joukkueemme pojat E11 eli 2006-syntyneet on iloinen ja energinen porukka. On ollut hienoa seurata kuinka joukkueen rutiinit alkavat olla pojilla jo aika hyvin selkärangassa. Joukkuehenki on hyvä ja kaveria kannustetaan, ainakin siihen pyritään varsin pontevasti.

Valmennuksessa vastaavana on Erkki Kostiander, sekä valmentajat Jari Haapaniemi ja Peter Odey. Peter tuli mukaan viime joulukuussa ja vastaa lähinnä teknisistä harjoitteista. Pelaajat ovat ottaneet Peterin vastaan innostuneesti ja koittavat rohkeasti kommunikoida englanniksi. Onneksi jalkapallo on universaalinen laji. Satu Tervaniemi hoitaa kehonhallintaan liittyvät harjoitteet joukkueessamme. Joukkueenjohtajana jatkoi Katja Soronen apunaan Marianne Kostiander.

Alkuvuodesta on pelattu paikallisissa turnauksissa kahdella joukkueella. Maaliskuussa osa joukkueesta kävi leireilemässä Rovaniemellä Santasportissa. Pari päivää meni nopeasti eri aktiviteeteissa; mm. juoksutekniikan ja kehonhallinnan harjoittelun lisäksi pidettiin elokuvailta ja käytiin uimassa. Kauden piirisarjarupeama lähtee käyntiin itsejärjestämässämme turnauksessa, jossa pelit pelataan kahdella eri tasolla. Joten tiedossa on jälleen työntäyteinen päivä kymmenien pelien sujumista hoitaessa. Kiitos jälleen ahkerille ja osallistuville vanhemmille, saamme tänäkin vuonna varmasti hyvän turnauksen aikaiseksi.

Kesän mittaan pelataan myös nappulaliigaa. Arki-iltoihin sijoittuvia nappulaliigapelejä on tiedossa lähes joka viikolle, joten pelillistä harjoittelua riittää. Turnauksista olemme suunnitelleet käyvämme Kokkola Cupin ja Tornio Haparanda Cupin. Kokkola Cupiin osallistuu useampi KePSin joukkue eri ikäluokista, joten tunnelma on kohdallaan viettäessämme kesäisen viikonlopun yhdessä yli joukkuerajojen.

Pelaajat: Toivanen Eetu, Raudasoja Tiitus, Heiskanen Klaus, Soronen Peetu, Peurasaari Eelis, Rahikainen Mio, Räsänen Eetu, Vesenne Simeon, Jylkkä Joona, Uusimäki Lari, Hirvenmäki Myrsky, Thorel Riku, Seppälä Eelis, Ranki Markus, Taskila Veikka, Haapaniemi Jonne, Isola Jouka, Isola Joa, Jyrkäs Jonne, Koivumäki Saku, Vuorisalo Toni, Isomaa Elias, Toivanen Olli, Kostiander Eeli, Kekonen Väinö.


   
Lisää uutisia
Kemin palloseura
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Kategoriat