KePS 09/10
15.6.2017 9:04 Uutiset / F7&8 KePS-09/10

Nuoruuden innolla kuningaslajin parissa!


09/10 Joukkue aloitti toimintansa ja harjoittelun jo marraskuussa 2016 ja olemme harjoitelleet talvikaudella kolmesti viikossa. Seuraa ja joukkuetta kohtaan on ollut kova kiinnostus Kemissä, ja pelaajia on käynyt harjoituksissa aina yli 30 poikaa, ja kaikkiaan meitä on yhteensä yli 40!! :) Joukkue muodostuu 2009 ja 2010 syntyneistä pelaajista, mutta mukana toiminnassa on myös pari innokasta 2011 syntynyttä poikaa J Ensi kaudella, 2018 2009 syntyneet muodostavat jo oman ikäkausijoukkueen ja ison pelaajamäärän johdosta on myös tarkoitus, että 2010 syntyneet aloittavat omana ikäluokkana. 2011 syntyneet tulevat tässä vaiheessa myös mukaan joukkuetoimintaan!! J

Turnauksia olemme pelanneet talven ja kevään aikana 4 kappaletta.Turnauksiin olemme osallistuneet siten että joulukuussa oli 4 joukkuetta, ja helmikuun, maaliskuun ja huhtikuun turnauksiin olemme saaneet muodostettua jo 5 joukkuetta.

Kesällä tulemme osallistumaan meri-lapin nappulaliigaan 5 joukkueella, sekä kahteen lähialueen turnaukseen!

Harjoituksissa olemme pyrkineet toteuttamaan seuraavia keskeisiä asioita:

-Harjoittelu on hauskaa ja mielikuvitusta aktivoivaa

-Tekemisessä korostuu runsas pelaaminen

- Luottamus omiin taitoihin kasvaa pelatessa

Valmentajien rooli on ollut harjoituksissa ja otteluissa:

- Varmistaa kipinän syttyminen jalkapalloon, ja onnistumisen ilmapiiri harjoituksissa ja otteluissa

- Varmistaa paljon liikettä pallon kanssa niin harjoituksissa kuin otteluissa

- Kannustaa pelirohkeuteen pelatessa (uskaltaa tehdä omia ratkaisuja pallon kanssa)

Lapsuusvaiheessa korostuvat runsas pelaaminen ja innostava harjoittelu pelaajien yksilölliset ominaisuudet ja taidot huomioon ottaen. Ensimmäisten vuosien aikana pyritään varmistamaan kipinän syttyminen. Harjoittelu alkaa palloon tutustumisella ja yksinkertaisten perustaitojen opettelulla. Perustaitojen kehittymisen myötä huomiota suunnataan pelin havainnointiin, liikkumiseen, syöttämiseen ja joukkueena pelaamiseen. Uusia asioita on syytä opetella ja harjoitella jatkuvasti, mutta yhtä tärkeää on vahvistaa aiemmin opittuja asioita kertauksen muodossa. Kausisuunnitelman mukaan siirrymme uuden asian pariin sitten kuin alamme osaamaan jo opitun asian. Näin on helpompi rakentaa kokonaisvaltaista kehittymistä lajin pariin.

09-joukkueen kanssa ollaan keskitytty lisäksi enemmän:

- Pallonkäsittelyn kehittymiseen oppimisen myötä. Kuljettaminen ja käännökset. Syöttö.

- Harjoiteltu 2 pelaajan yhteistyötä

- Tutustuttu joukkuetoiminnan alkeisiin.

Pallollisen pelaajan tulee saada itse tehdä omat ratkaisunsa, jotta hän oppii ratkomaan pelitilanteita. Valmentajana meidän tehtävä on luoda ratkaistavaksi tulevat tehtävät ja ohjata pelaajaa oikeaan suuntaan. Vaikka tuntuu siltä, että pelaajille pitää opettaa paljon uusia asioita, olemme kuitenkin antaneet heille mahdollisuus toteuttaa omia ratkaisujaan. Lapset eivät tarvitse valmentajaa, joka ohjaa kentän laidalta kaikkea tekemistä. Jalkapallo on pelaajien peli.
Autettu ja opettanut pelaajia aktiivisesti kysellen, ja rohkaistu heitä kommunikoimaan keskenään kentällä.

Joukkue harjoittelee 2 kertaa viikossa, tarkemmat tiedot www.keps.fi tai Juho Luukkonen, p.0407657082tai juho.luukkonen@keps.fi

- KePS on Hyvää Seuraa -


   
Lisää uutisia
Kemin palloseura
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Kategoriat