Pusta ja Pampa futisseikkailu jatkunut jo kolme vuotta!
19.12.2018 10:36 Uutiset / Pääsivusto

-KePS on hyvää seuraa-

Kemin Palloseuran järjestämä esikouluikäisten futisseikkailu, joka kantaa nimeä Pusta ja Pampa on jatkunut tauotta nyt kolme vuotta. Palloliiton ja alueen esiopetusryhmien kanssa yhteistyössä käynnistetty seikkailu on päiväkodeille täysin ilmainen. Kyselimme hieman seikkailua alusta asti vetäneeltä Henna Luomalta kuulumisia näin kolmen vuoden jälkeen.

"Tässä vuosien saatossa olen saanut päiväkodeista useita pikkufaneja. Sitä tunnetta kun lapset tulevat vastaan ja ovat silminnähden innoissaan kerhosta on vaikea sanoiksi pukea. Niin lapsilla kuin minullakin on aina hymy ylitse korvien.", hymyillen kommentoi Henna Luoma.

Futisseikkailu sisältää satuja, leikkejä, pelejä ja tehtäväratoja joiden mukana leikkien liikutaan. Leikit ovat mainio työkalu saada lapset liikkumaan. Päiväkotien vastaanotto on ollut huikeaa vuodesta toiseen.

"Päiväkodit jopa hieman kilpailevat siitä, mikä ehtii ensimmäiseksi listalle kun alueen päiväkoteja kierrän", Henna kertoo pilke silmäkulmassaan.

Kemin Palloseura haluaa innostaa kaikki liikunnalliseen elämäntapaan jo pienestä lapsesta lähtien. Nämä kerhot ovat mainio tapa saada liikkuminen osaksi elämää. Nuorena opitut leikit ja liikkuminen tulevat näiden kautta kantamaan läpi elämän.

KePS toivottaa kaikille liikunnallista joulun odotusta!

-KePS on hyvää seuraa-


   
Lisää uutisia
Kemin palloseura
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Yleinen/Allmän
Kategoriat