Viikonloppuna pidettiin kauden 2018 päättäjäisiä!
5.11.2018 10:25 Uutiset / Pääsivusto

2018 kauden päättäjäiset juhlittiin 3.11.2018

Kemin Palloseuran kauden päättäjäisjuhlaan osallistui pelaajia jokaisesta ikäryhmästä ja paikalla oli useita kymmeniä vanhempia juhlistamassa kauden päätöstä. Juhlan avasi puheenjohtaja Pekka Tuomela, jonka jälkeen oli aika muistaa joukkueita menneestä kaudesta. Junioripäällikkö Aleksi Räihä nappasi jokaisen joukkueen valmentajan tai joukkueenjohtajan lyhyeen haastatteluun, jossa käytiin läpi menneen kauden asioita sekä tulevaisuuden suunnitelmia.

(Vuoden valmentaja Kari Salminen Allun piinapenkissä)

KePS palkitsi päättäjäisissä pelaajia ja valmentajia.

Vuoden valmentajaksi valittiin 05-joukkueen valmentaja Kari Salminen, joka johdatti joukkueensa Pohjois-Suomen piirin mestaruussarjan mestareiksi.

KePS palkitsi myös pelaajia;

FairPlay palkinnon pokkasi tänä vuonna itselleen Eetu Toivainen, joka reilun pelin hengessä huomioi pelaajat ja toimijat niin kentällä kuin kentän ulkopuolella ja on toiminut hyvänä esimerkkinä kantaessaan KePSin logoa rinnassaan.

Ilkka Nisulan nimeä jatkossa kantava Ahkerin harjoittelija-palkinto sai tänä vuonna Joonas Liiten, jonka niin omatoimisen kuin joukkueharjoittelun tulos oli selvästi nähtävissä huikeana kehityksenä pelaajana.

Paras D-juniori, eli Hannu Tihisen pytyn itselleen pokkasi tänä vuonna Hermanni Juntura, joka joukkuepelaajana omaa loistavan työmoraalin eli niin sanotusti täytti KePS legendan Tihisen kengät.

Paras pelaaja; Aapo Savolainen. Yksinkertaisuudessaan seuran paras pelaaja ei sen enempää esittelyjä kaipaa, mutta mainittakoon, että Aapo on ollut pitkin kevättä maajoukkuetoiminnassa mukana ja viimeisimpänä tuli valituksi Palloliiton Tähtitarhatapahtumaan.

KePS muisti myös kauden tärkeintä seuratoimijaa; Juha Karttunen, joka on pyörittänyt kahviota futiskoulussa, eri tapahtumissa, kuten myös nyt päättäjäisissäkin, on tehnyt suurella sydämellä töitä seuran eteen ja tapahtumien onnistumiseen.

Palkitsemisten jälkeen nautittiin mehut, kahvit ja Merilapin Munkkituvan maukkaat munkit!   
Lisää uutisia
Kemin palloseura
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Yleinen/Allmän
Kategoriat