KePS 04 viidenneksi SPL-lopputurnauksessa
6.8.2017 21:11 Uutiset / C14 KePS-04

KePS04 viidenneksi P13 lopputurnauksessa Hyvinkäällä.

Hyvinkään lopputurnausmatkaa tukemassa Ekoasema Esa ja Pojat, Heiskasen Liikenne sekä Neste Oil. KePS04 Kiittää.

KePS04 edusti ansiokkaasti Pohjois-Suomea P13 lopputurnauksessa.

16 parasta P13 8v8 sarjojen joukkuetta ympäri Suomen mittelivät paremmuudesta 4.-6.8. Hyvinkäällä. Alkulohkon voitto irtosi kahdella voitolla ja yhdellä niukalla tappiolla. Ensin kaatui LPS 1-0 . Toisesta pelistä tuli tappio Leki-futikselle 2-3, kun vastustaja nousi 2-0 tilanteesta 2-3 voittoon viimeisen viiden minuutin aikana. Viimeisessä alkulohkon pelissä panoksena oli lohkovoitto tai jopa kolmos sija. Lautp kaatui tuossa pelissä puhtaasti 3-0 suvereenin esityksen jälkeen.

Lauantain puolivälierässä vastaan asettui FC Haka Valkeakoskelta. Pelistä tuli trilleri. Haka siirtyi 1-0 johtoon ensimmäisestä hyökkäyksestä, KePS tuli tasoihin hetken päästä Aapo Savolaisen maalilla. Vain hetki niin pallo oli taas KePS maalissa epäonnisen pompun päätteeksi. Toisella puoliajalla KePS tuli tasoihin kun Aapo laittoi Santeri Lappalaisen laukoman irtopallon verkkoon. Peli näytti jo menevän rankuille, kun minuutti ennen peliajan loppua Santeri loukkaantui pelitilanteessa ja KePSin pojat odottelivat tuomarin laittavan pelin poikki.. näin ei käynyt vaan Haka pelasi tilanteen loppuun tehden maalin ja juhlien kuin voittoa... mutta.. aloituksesta pallo suoraan Haka päätyyn ja kulmapotku KePSille... Eemil-Oskari Hägg nousi korkeimmalle ja puski todella hienosti pallon takanurkkaan 3-3. Hakan pojat ihmeissään ja seuraa rankkarikilpailu. Haka vie lopulta pelin rp-kisan jälkeen ja etenee mitalipeleihin, tullen lopulta turnauksessa toiseksi. Pojat harmissaan taistelun tauottua, mutta urhoollisesti kuitenkin alotettiin jo illalla valmistautuminen su sijoituspeleihin 5-8.

Sunnuntaina ensimmäisessä pelissä kohdattiin ToBK, tämäkin peli meni lopulta rp-kisaan, sillä varsinaisen peliajan jälkeen lukemat olivat 2-2, vastustaja tuli kahdesti rinnalle. KePS maaleista vastasivat Roni Heikkilä ja Luka Liimatta. Nyt rp-kisasta tuli todellinen jännitysnäytelmä, sillä ratkaisu tuli vasta kymmenennellä laukaisijalla, ratkaiseva onnistuja oli Eemil-Oskari.

Viides sija turnauksessa saavutettiin voittamalla Helsinki cupin voittaja Hoogee-Espa yj. Väsyneiden pelaajien taistossa ei nähty maaleja varsinaisella peliajalla, vaikka molemmat pelasivat hienosti ja paikkoja oli molemmilla ratkoa peli. Siispä kolmas peli putkeen rankuille. Nyt ei jäänyt epäselvää voittajasta, kolme ensimmäistä laukojaa KePSiltä tekee maalin ja Nicholas Karvonen nappaa kolme koppia alanurkista.. hienoa pojat.

Reissu oli hieno kokemus kaikille ja saatiin pelata uusia vastustajia vastaan. Huomattiin myös että voimme pelata tasaisia pelejä ja voittaa Suomen parhaimmistoa. Suunta on hyvä, harjoittelua pitkäjänteisesti ja ensivuonna uudelleen. Kiitos kaikille. T. Esa Savolainen   
Lisää uutisia
Kemin palloseura
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Yleinen/Allmän
Kategoriat