KePS04 palkitsi päättäjäisissä
1.11.2017 14:56 Uutiset / C14 KePS-04

KePS04 palkitsi pelaajiaan kauden 2017 saavutuksista 25.10.

Kausi 2017 tarjosi KePS04 joukkueelle paljon monenlaisia kokemuksia. Harjoituksia yhdessä 05-joukkueen kanssa liki 150 pelejä n. 60. Kauteen kuului talvikauden turnaus- ja harjoituspelit, piirisarjapelit mestaruussarjassa ja 2. divisioonassa, lisäksi käytiin menestyksekkäästi Kokkolacupissa ja Hyvinkäällä kesä turnauksissa.

Hyvä harjoittelu toi myös kilpailullista menestystä

Joukkueen harjoitusaktiivisuus ja sitoutuneisuus parantui edellisestä kaudesta reilusti, mikä näkyi myös yksilöiden huimana kehittymisenä ja myös joukkueen menestyksenä. Yksilöiden kehittyminen on nähty myös piirin tasolla, sillä neljä pelaajaamme on valittu piirin Huuhkajajoukkueeseen marraskuun turnaukseen.

Joukkuemenestystä saimme kokea piirisarjassa, kun mestaruussarjassa kevätkierros voitettiin ylivoimaisesti 12 pisteen erolla seuraavaan joukkueeseen. Syyskierroksen perusteella jaettu piirinmestaruus karkasi pisteellä Ajax Sarkkirannalle, mutta hopea tuli hyvän kauden kruunuksi. 24 peliä 17 voittoa, 4 tasapeliä ja vain 3 tappiota. Myös 2. divisioonassa voittoja tuli enemmän kuin tappioita ja nousu jäi harmittavan lähelle.

Kokkolacup toi myös hienoa menestystä, olimme sielläkin kahdella joukkueella liikkeellä. Puolivälierässä jouduimme vastakkain ja toinen joukkueemme tuli turnauksessa lopulta hopealle. Loppuottelussa koettiin karvas tappio rankkarikisan jälkeen... mutta linja-autossa kotimatkalla hopea alkoi jo tuntumaan maukkaalta ja voitetulta.

Kauden bonuksena pääsimme kevätkierroksen voiton myötä SPL2-lopputurnaukseen mukaan kilvoittelemaan Suomen 16 parhaan 8v8 joukkueen kesken. Pelit sujuivat hyvin ja tuloksena 5. sija. Enemmänkin oli tarjolla, mutta harmillinen rankkukisatappio puolivälierässä Valkeakosken Hakalle pudotti joukkueen sijoituspeleihin, jotka kuitenkin voitettiin. Nähtiin että olemme Suomen mittakaavassakin hyvä joukkue, jolla on mahdollisuudet vaikka mihin, mikäli harjoitteluhalukkuutta ja sisua löytyy tuleville vuosille.

Palkintoja pokkasi usea pelaaja

Kauden päättäjäisissä perinteisesti palkittiin vuodenaikana ansioituneita. Vuoden kehittyjät olivat Lilian Korhonen ja Joni Takavirta. Taistelijat Ville-Petteri Tuomainen ja Miika Kiiskinen. Ilopilleri Iiro Juntunen. Ahkerin harjoittelija Aapo Savolainen. Pelaajien valitsema Vuoden Joukkuepelaaja Nicholas Karvonen. Seuran taitokilpailujen palkitut 1. Aapo Savolainen, 2. Ilari Karppinen, 3. Alek Gwa. Seurapalkinnon "Tihisen pytyn" sai Alek Gwa. Onnittelut palkituille.

Joukkue jää ansaitulle tauolle ja palaa tositoimiin marraskuun puolivälin jälkeen. Edessä taas paljon uusia asioita... isokenttä, 11 kenttäpelaajaa, 5-koon pallo eli haasteita riittää matkalla kohti jokaisen omaa huippua...

Jalkapalloterveisin

Esa Savolainen Vastuuvalmentaja


   
Lisää uutisia
Kemin palloseura
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Yleinen/Allmän
Kategoriat