KePS yhteistyössä alakoulujen kanssa!
7.11.2017 13:20 Uutiset / Pääsivusto

Kemin Palloseura laajentaa yhteistyötään Kemin alakouluihin!

KePS aloittaa yhteistyössä Kemin alakoulujen kanssa Jalkapallokerhojen järjestämisen koulujen iltapäiviin. KePS on ollut aktiivisesti tukemassa eskarilaisten liikkumista Pustan ja Pampan voimin helmikuusta, ja nyt lasten liikkumista laajennetaan myös alakoulujen 1.-2. luokkalaisiin. Tytöille ja Pojille. Kerho on matala kynnys tulla kokeilemaan miltä jalkapallon harrastaminen tuntuu. Ei tarvitse olla vanha taituri, vaan mukaan pääsee jos vaan innokkuutta riittää! :)

"Liikunnallisesti aktiivisen elämäntavan syntyminen jo varhaislapsuuden aikana on erittäin tärkeää, silla lapsuudessa omaksuttu elämäntapa on suhteellisen pysyvää. Sen lisäksi päivittäinen liikunta on lapsen normaalin fyysisen kasvun ja kokonaisvaltaisen kehityksen välttämätön edellytys. Toteaa KePS:n junioripäällikkö Juho Luukkonen"

"Liikuntamahdollisuuksien tarjoaminen tulisi saada mahdolliseksi jokaisella koululla ja koulun jokaiselle oppilaalle, myös erityistä tukea tarvitseville. Kaikkien koululaisten tulisi liikkua mahdollisimman monipuolisesti, jotta motoristen taitojen kehittyminen olisi parhaimmillaan, hän jatkaa."

Ensimmäisessä vaiheessa kerhotoiminta alkaa Syväkankaan, Karihaaran ja Sauvosaaren kouluilla. Ensivuoden alusta tarkoitus olisi ottaa myös muut koulut mukaan toimintaan!

Kerhot ovat kouluille ja lapsille maksuttomia!!

KePS on tehnyt menestyksekästä yhteistyötä jo kahden vuoden ajan Simon kunnan kanssa, järjestämällä viikottain jalkapallokerhoa Simossa!

Kerhoista on helppo siirtyminen sitten joukkuetoimintaan, tai jalkapallokouluun jotka jatkuvat taas tammikuussa!


- KePS on Hyvää Seuraa -

   
Lisää uutisia
Kemin palloseura
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Yleinen/Allmän
Kategoriat