KePS/TP-47 YJ aloitti PS-Liigan karsinnat vakuuttavasti
17.1.2019 13:50 Uutiset / P15 KePS-04

"Voittajien on helppo hymyillä"

KePS/TP-47 YJ aloitti karsintapelinsä Puolen Suomen Liigaan vakuuttavalla tavalla, kun Jungon Arina Areenalla pelatuissa ensimmäisissä peleissä AC Kajaani kaatui peräti 9-0 ja OLS/OTP YJ 3-0. Täten Meri-Lapin pojat pelasivat itsensä hyviin asetelmiin lohkovoiton kannalta, kun viiden joukkueen yksinkertaisessa sarjassa on vielä viimeiset neljä ottelua pelaamatta. Lohkon voittaja etenee suoraan PS-Liigaan ja toiseksi sijoittunut pelaa vielä jatkokarsinnan liigapaikasta. Joukkueen valmentaja Esa Savolainen oli tyytyväinen omiensa esityksiin ensimmäisissä peleissä.

– Ensimmäinen koetus kohti PS-Liigaa oli siinä. OLS/OTP YJ oli ennakkoon kovin joukkue ja ottelu olikin jännittävä pelaajille, olihan kyseessä ensimmäinen oikea peli yhdessä. Kaverilla oli vain muutama puolittainen paikka, sillä puolustimme yhtenäisesti. Pelasimme jopa yllättävän hyvin, Savolainen kehaisee pelaajiaan.

Parantamisen varaakin jäi etenkin tilanteenvaihdoissa ja pelin rytmittämisessä. Ajoittain peli oli Savolaisen mukaan “päätöntä menoa”, onhan kyseessä vasta hetken aikaa yhdessä harjoitellut joukko nuoria poikia. KePS/TP-47 YJ:n viimeiset kaksi karsintaottelua ovat edessä helmikuun alussa, joten yhteisiä kuvioita on aikaa hioa kuntoon. Reilun joulutauon jälkeen joukkue palasi harjoituskentille tammikuussa ja aikoo terhakan harjoittelun lisäksi pelata muutaman harjoitusottelun.

Joukkueen tärkeimpänä tavoitteena häämöttää kesällä pelattava Kai Pahlman -turnaus, jossa kohtaavat maan parhaat C-ikäluokan joukkueet. Ensin on kuitenkin selviydyttävä Puolen Suomen Liigaan. Helmikuussa vastaan asettuvat vielä Tervarit/Ajax YJ2 ja FC Raahe. Etenkin Tervarit/Ajax on Savolaisen mukaan laadukas joukkue ja heidät voittamalla paikka PS-Liigassa olisi käytännössä varma. Puolen Suomen Liigassa menestyminenkään ei ole pelkkää haihattelua, onhan joukkue jo kyennyt muutaman liigajoukkueen voittamaan.


   
Lisää uutisia
P15 KePS-04
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
Kategoriat