KePS B-juniorit
22.6.2017 8:14 Uutiset / B-juniorit

Vuosien tauon jälkeen KePS:n B-nuoret valtakunnallisessa sarjassa.

KePS B:n valmistautuminen kauteen 2017 alkoi jo kesällä 2016 kun menimme Portugalin turnaukseen jossa saimme todella kovia kansainvälisiä pelejä ja lopulta kaikkien yllätykseksi tipahdimme vasta finaalista pois ja jaettu kolmostila oli tuliaisina!! Valitettavasti turnausjärjestelyt olisivat voineet olla paremmatkin mutta kaikesta huolimatta varmasti kivoja muistoja pojille ja meille taustajoukoillekkin. Sarjamme voitti Sporting Lissabon eli paikalla oli kovan luokan joukkueita.
Syksyllä karsimme ja pääsimmekin sitten valtakunnan ykkösdivisioonaan joka oli kauden 2016 tavoite ja siellähän kausi 2017 alkaa..KePS B kausi 2017

Kauteen lähdettiin kahdella tavoitteella. Futsalissa pääsy SM-lopputurnaukseen ja jalkapallossa säilyttää kevätkierroksella valtakunnallinen 1-divisioonan paikka. Tulevalle syksylle tarkistetaan tavoitteita uudestaan kevätkierroksen jälkeen.
Alkutalvi treenattiin kovaa ja molempia lajeja ajatellen ja treeneissä on ollut pääsääntöisesti hyvä tekemisen meininki. Kaikille kovaa treenaminen ei sopinut ja siksi osa pelaajista on siirtynyt helpompaan sarjaan Keps II joukkueseen. Siellä saa harrastaa futista ja sekin on hyvä juttu jos ei ole tavoitteita sen suuremmin kehittyä kovanluokan peluriksi.

Futsal SM 2017

Futsalissa voitettin ensin Pohjois-Suomen mestaruus ja pääsimme SM-lopputurnaukseen. Siellä ensimmäisenä oli vastassa KJS jota vastaan hallitsimme peliä selkeästi mutta palloa ei maaliin saatu monista paikoista huolimatta. Niinhän siinä sitten kävi että n. 2 min ennen loppua vastustaja meni 1-0 johtoon hivenen tuuripomppujen saattelemana. Otimme aikalisän turvin maalivahdin pois ja lopulta n.20s ennen loppuvihellystä hienon kuvion päätteeksi tasoitimme pelin 1-1 !!
Tästä tuli hyvä noste muihin peleihin ja paransimme peli peliltä ja esim. alkulohkon viimeisessä pelissä murskasimme ehkä suurimman ennakkosuosikin 8-0. Välierässä kaatui pronssijoukkue PiPS 5-1 ja loppuottelussa lisäsimme kaasua ja WJK taipui Finaalissa 8-2 !! Tuloksena KePSin historian ensimmäinen SUOMEN Mestaruus!!!
Kaksi vuotta aiemmin nämä pojat olivat voittamassa SM-hopeaa C-junioreissa ja silloin päätettiin että yritämme kirkastaa mitalin värin 2017 ja näin tehtiin !!
Futsal SM-mestarit 2017: Jesse Rönkä, Henri Alamikkotervo, Jesse Oinas, Jani Alaperä, Topi Nisula, Eemil Koskela,
Leevi Kallinen, Miko Välimaa ja Pauli Kuusisto. Lisäksi kauden aikana mestarijoukkueessa pelasivat: Veeti Åhman, Konsta Kekäläinen ja Kleh Shar Neh.

Futiksessa kausi on jo lähtenyt käyntiin 1-"divarin" peleillä. Ensimmäinen kotiottelu Haupaa vastaan oli hivenen nihkeää peliä mutta siitä kummiskin ansaittu 3-1 voitto. Toinen peli oli Seinäjoella jossa vastaan tuli yksi sarjan ennakkosuosikeista SJK. Menimme pelissä johtoon mutta kotijoukkue tuli tasoihin ja meni harmittavasti 2-1 johtoon juuri ennen taukovihellystä. Toisella puoliajalla ei maaleja nähty mutta niukka 2-1 tappio ja vahva toinen puoliaika osoitti kummiskin että pojat pystyvät parhaimmillaan haastamaan kenet vaan tässä sarjassa!!
Tätä kirjoittaessa pojat valmistautuvat Tampereelle pelireissulle josta toivottavasti toivat pisteet kotiin!

KePS B on todella laadukas ja taitava joukkue jonka pelaajisto todella tekee töitä kehityäkseen. Valitettavasti kärsimme kapeasta pelaajaringistä ja toivottavasti se ei muodostu liian suureksi ongelmaksi tänä kautena.

Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan KePSin B:n pelejä. Joukkueessa on useampia pelureita jotka voivat vielä kehittyä huippuluokan pelimiehiksi ja antaa hienoja futishetkiä niin täällä kuin muuallakin maailmalla:)


   
Lisää uutisia
B-juniorit
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Kategoriat